Slik er hastigheten med USB-kabelen koblet fra iPhone til datamaskinen. Med Bluetooth ligger hastigheten på 308 kbit/s.
Slik er hastigheten med USB-kabelen koblet fra iPhone til datamaskinen. Med Bluetooth ligger hastigheten på 308 kbit/s. joebig/iPod1.no

Bruk iPhone som modem

Aktiver tethering - slik gjør du det!

430746.jpeg joebig/iPod1.no
I går kveld ble Phone OS 3.0 lansert, men tethering er ikke tilgjengelig for alle.

Få tethering allerede nå

Det er to måter å muliggjøre tethering (bruke iPhone som modem til en datamaskin) allerede nå. Forumet hos ipod1.no har funnet en løsning for kunder som er på Netcoms-nett og har Ventelo-ASDL.

Brukeren joebig på samme forum har også funnet ut hvordan man bruker tethering på Telenor-nett med nesten samme løsning.

Annen løsning for Netcom-kunder

Bloggeren Richard Lai har funnet en annen måte å gjøre det på som skal fungere på flere operatører i mange land (kun NetCom på listen foreløpig).

Måten man lurer mobilen på er å besøke help.benm.at med iPhonen, velge operatør, installere nett-profilen og selvsagt sørge for å ha iPhone OS 3.0 installert.

ITavisen tar intet ansvar for hva som kan skje med hverken mobil-regning eller mobilen om man velger å bruke ikke-støttede måter for å aktivere tethering.

Kilder:
Engadget
iPod1.no

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her