Lenken Facebook sporadisk skal ha fjernet. Det er godt mulig det er selskapets eget filtreringssystem som tror det er spam, men det synes nok de fleste i Facebook også.
Lenken Facebook sporadisk skal ha fjernet. Det er godt mulig det er selskapets eget filtreringssystem som tror det er spam, men det synes nok de fleste i Facebook også.

Blokkerer Facebook Google+-invitasjoner?

Dette klippet skaper debatt.

Et YouTube-klipp er lastet opp som påstår å bevise at Facebook filtrer bort Google+-invitasjoner, men gjør de det med vilje eller er det et teknisk problem?

Blokkerer Facebook Google+-invitasjoner?

Det er nå mulig å dele Google+-invitasjoner med en lenke. Lenken inneholder 150 invitasjoner som du kan dele med venner, for eksempel på Facebook.

Men, nå ser det ut til at Facebook filtrerer bort disse invitasjons-lenkene, i hvert fall om vi skal tro klippet nederst i saken.

Facebook klarer ikke gjenskape problemet

Facebook på sin side nekter for at de filtrerer bort Google+-invitasjoner og mener det kun er det vanlige Facebook-filtreringssystemet som er i aksjon. Dette systemet har som oppgave å luke bort spam.

«Vi har sett videoen, men vi har ikke klart å gjenskape opplevelsen klippet viser», sier Facebook om saken.

Google: - Dette har vi hørt fra flere

Interessant er det også at sjefen for Googles sosiale tjenester, Vic Gundotra, har uttalt at han har hørt fra flere at de har opplevd det samme problemet

Klippet ble også delt videre av en Google-ansatt. Opplevd noe lignende?

Kilder:
Cnet
Slashgear

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her