Mini-PCer som denne bidro til at veksten i PC-salget til vanlige forbrukere hadde en pen økning i fjor.
Mini-PCer som denne bidro til at veksten i PC-salget til vanlige forbrukere hadde en pen økning i fjor. Asus

Asus Eee PC neppe til Norge

Enorm etterspørsel utsetter nordisk lansering.

Asus opplever så enorm etterspørsel etter mini-PC-en Eee at den planlagte april-lanseringen i Norge mest sannsynlig ikke blir noe av. Også de andre nordiske landene kan se langt etter Eee.

Utsatt på ubestemt tid

Asus' nordiske presseansvarlige Anders Haby bekrefter at april-lanseringen er avlyst overfor danske PC World. Nå kan ikke Haby bekrefte om det vil bli lansering i andre kvartal, tredje kvartal eller i det hele tatt.

Asus Linux-baserte mini-PC er blitt en enorm salgssuksess. Haby opplyser at selskapet produserer to maskiner i sekundet, uten å klare å dekke etterspørselen. Nå puster konkurrentene Asus i nakken. Stadig flere er i ferd med å utvikle sine egne Eee-alternativer.

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her