Andy Rubin forklarer at han ikke ønsker å forlate Google. Han forklarer også på sin Google+-side hvorfor ryktet startet.
Andy Rubin forklarer at han ikke ønsker å forlate Google. Han forklarer også på sin Google+-side hvorfor ryktet startet. AP

Android-toppsjef: - Jeg forlater ikke Google

Måtte avvise rykter i helga.

Robert Scobble, superbruker av sosiale tjenester og en insider-mann i Silicon Valley, ryktet i helga at Android-sjef Andy Rubin forlater Google.

Scoble tok trolig feil

Men nå tar Rubin til motmæle mot ryktene, og hevder han på ingen måte har planer om å forlate Android-teamet hos søkegiganten.

Scoble hevdet Rubin skulle forlate Google til fordel for CloudCar. Scoble er en mann med svært gode kontakter i Silicon Valley - det ville derfor ikke vært utenkelig om han hadde rett.

- Slik startet ryktet

Uansett, Rubin tilbakeviser altså ryktet på Twitter, og brukte sjansen til å skryte av at det aktiveres 900 000 Android-enheter hver eneste dag. Det er 50 000 mer enn i februar i år.

Rubin forklarer hvorfor ryktet startet på sin Google+-side.

Kilde:
The Verge
Google+

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her