Samtlige bærbare modeller (unntatt AIR) får dette utseendet til sommeren, hevder Apple Insider. Med svarte, miljøvennlige flekker...
Samtlige bærbare modeller (unntatt AIR) får dette utseendet til sommeren, hevder Apple Insider. Med svarte, miljøvennlige flekker... Apple

- Alle MacBooks blir like

Hete rykter før Apple-konferanse.

WWDC (World Wide Developers Conference) i går ikke av stabelen i San Francisco før 9. juni. Men det hindrer ikke ryktesmedene i å spekulere i hva Apple-sjefen Steve Jobs har i ermet der.

2,5 millimeter

I følge TG Daily vil 3G-utgaven av iPhone (som Apple ikke har bekreftet, men som ganske sikkert kommer) være 2,5 millimeter tynnere enn dagens utgave. Det gjelder både 8 og 16GB-utgavene.

I tillegg vil prisen ligge på henholdsvis 2000 og 2500 kroner i USA. Muligens kommer det en tredje variant, men det vil TG Daily ikke si noe sikkert om.

Standard og Pro får samme design

Apple Insider hevder på sin side at standardutgaven av MacBook vil få samme utseende som Pro-modellen.

Det betyr i så fall at samtlige bærbare modeller unntatt den supertynne MacBook Air (som det visstnok ikke skal skje noe med) vil få tilnærmet samme design - uansett størrelse, pris og spesifikasjoner.

Svart islett

Apple Insider skriver at både 13-tommerne og Pro vil bli endret. Det vil ikke lenger være snakk om den grå, klassiske metallfinishen, men snarere om grått med svarte sjatteringer - et slags «Leopard-look».

I tillegg vil samtlige modeller få samme type tastatur som Air-modellen, i følge nettstedet.

Skiftet av design skal ha sammenheng med at Apple ønsker å bruke mer miljøvennlige materialer i sine datamaskiner.

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her