Sjekk serienummeret på Predator-maskinen din for å finne ut om den kan være en potensiell brannbombe.
Sjekk serienummeret på Predator-maskinen din for å finne ut om den kan være en potensiell brannbombe.

Acer trekker tilbake PCer

Norske gaming-maskiner kan være brannfare.

Acer Norge ber kundene sine sende tilbake deres Predator-maskiner, da flere kunder har klaget på varmeproblemer.

Kan være brannfarlige
Grunnen skal være at kablene i et utvalg av Acers stasjonære PC-er myntet på spillere har blitt feilplassert. Dette har ført til at ekstra varme har blitt tillatt å bygge seg opp, og ledninger har vært i fare for å smelte og skape trøbbel i kabinettet.

Problemet gjelder ikke alle Predator-maskinene, og skulle du ha kjøpt en Predator-maskin må du sjekke serienummeret på kabinettet for å se om din PC er påvirket av problemet.

- Send den inn!
Skulle det vise seg at din PC er påvirket av feilproduksjonen ber Acer deg om å slutte å bruke maskinen, koble ut strømmen og sende den inn til gratis reparasjon så fort som mulig.

Acer skriver følgende på sine nettsider:
Send en e-post til Norway_Help@acer-euro.com med ditt navn, kontakt informasjon og ordet PREDATOR som emne, samt serienummeret på enheten (22 tegn som er klistret på en hvit strekkodelapp bak på enheten). Du vil bli kontaktet av en Acer kundeservice representant innen 1 arbeidsdag, som vil informere deg om den videre saksgang.

Ring vår support telefon 800 84 880 som finnes i seksjonen Service og Support på vår hjemmeside www.acer.no Når du får kontakt med en av våre agenter, vennligst informer om at denne henvendelse gjelder PREDATOR. Du må da oppgi serienummer på maskinen. Du vil da bli satt over til en spesialist som vil gi deg detaljert beskrivelse om hva du skal gjøre.

Les mer om på Acers supportside for å se om din Predator-maskin er påvirket her.

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her