win8 brett
win8 brett eBay

2700 dollar for Windows 8-brett

Testmaskiner ute på eBay.

Ikke overraskende har entusiaster begynt å legge ut de Samsung-produserte Windows 8-nettbrettene som Microsoft delte ut forrige uke.

Sjelden vare
Deltakere på Build-konferansen, der Windows 8 ble grundig omtalt, fikk utdelt disse nettbrettene som kjører en tidlig utgave av operativsystemet. De er ikke ment for forbrukere, og kan ikke kjøpes i butikk. De er kraftige, med i5-prosessorer og SSD-disker, og kan fungere som fullverdige PCer med mus og tastatur koblet til.

Ikke rart man må betale skjorta. En av auksjonene på eBay endte på 2700 dollar, over 15.000 kroner. Andre selgere krever stort sett også over 2000 dollar for brettene sine.

Mye penger altså, men det finnes nok en del der ute som er villig til å betale for å være i forkant av teknologien.

Kilde:
NeoWin
eBay

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her